Meny

2 jan 2021

May Queen

May Queen, som numer kallas för Spöket, har bott hos mig sedan maj -20.

Det har varit en resa som handlat oerhört mycket om att bygga förtroende och ge utrymme. Spöket är fortfarande inte klappbar men hon kan sträcka ut en tass och peta på mig ibland. Och hon lägger sig gärna på min plats i soffan eller sängen (när jag lämnat den såklart).


Ända sedan Spöket kom hem från Katthemmet så har hon varit nästan helt tyst. Jag har bara hört henne jama ett fåtal gånger, och det har visat sig att det är när hon sover (!). Inte utan att jag undrar vilka drömmar det är som lockar fram jamandet 😊. 


Spökets absoluta favoritsyssla är att ”stjäla” dekorationssten från blomkrukorna i vardagsrummet. Det är tydligen fruktansvärt roligt att det låter när stenarna faller i golvet och att sedan bära/skjuta omkring stenarna i rummet. Jag har mer än en gång utfört någon form av dans efter att ha trampat på stenarna som ligger lite här och var... Leksaker med fjädrar och toarullar är också uppskattade, liksom tonfisk som är favoritmaten.


Jag är oerhört tacksam för att just mitt hem blivit Spökets för-alltid-hem. Hon sprider både lugn och glädje och jag hoppas att vi får många år tillsammans.


//Helene

Suzanne 14:17, 12 januari 2021

Varför har matte prydnadssten i krukan? Det är ju mycket tjusigare med dig där ;-)

    Skriv en kommentarMay Queen jan 21 May Queen-jan 21-2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen