Meny

18 nov 2021

Mantra

Hej! 

Tänkte följa upp lite hur det går för Sigge (f.d. Mantra). När Sigge var hemlös bodde hon och födde ungar inne på försvarsmaktens område på Gärdet, vilket råkar vara endast ett kvarter nedanför hennes nya hem. Sigge älskar att få sin mjukmat mixad till en soppa vilket matte gladeligen gör, hon äter även torrfoder på natten. I början var hon dålig i maten och inte så sugen men med tiden och med anpassad kost äter hon glatt exakt så mycket hon ska. Sigge har en innätad balkong hon älskar att sitta på och kolla ut, helst tidig morgon eller efter solen gått ner. Matte har även fixat en fönsterfäst säng som hon kan ligga i inomhus och ändå se ut bra! Sigge älskar att gosa, gärna på kvällen och på morgonen men när hon är nöjd lägger hon sig på en filt vid fötterna och sover själv. Hon är extremt kelig men bara när hon har lust, annars föredrar hon att hänga själv i närheten av matte. Hon gillar att leka på kvällarna, speciellt med kattmyntaråttor och fjädervippor. Hon och matte tackar hjärtligt katthemmet för sitt arbete

Suzanne, volontär 10:47, 23 november 2021

Den här uppdateringen glädjer mig väldigt mycket. En av de mest annorlunda upplevelser jag haft som infångare tillsammans med min kompis Ewa. Efter några väldigt sena nätter, varav en i ett ösregn som gjorde att amfibiebil hade varit bättre än en Seat, lyckades vi fånga hela familjen inklusive pappa katt. (Vill passa på att tacka alla vänliga väktare som hjälpte oss in och ut från området och gav tillgång till toalett -rena lyxinfångningen.)

Den här kloka katten hade hittat en perfekt och säker bostad för sig och sin familj. Dessutom fick de ordentligt med mat av de vänliga anställda, så det var en välmående familj som kom in till oss och sedan vidare till sina nuvarande alldeles egna hem. <3

Carolina Yng 21:41, 24 november 2021

Åh Suzanne, vad kul att höra! Jag hör gärna mer om du vet hur länge hon hade varit där eller om de visste var hon kommit ifrån. Gick pappa katt också till detta katthem och vad hette han då? Finns det bilder?

    Skriv en kommentarMantra nov 21-3 Mantra nov 21-2 Mantra nov 21

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen