Meny

27 nov 2021

Columbus - 11 år i sitt för-alltid-hem

Hej

Det var ett tag sedan jag hörde av mig nu tyvärr har jag gått o fått diabetes på äldre dar jag är 11 år nu min kompis katt tuffsen är 13 år i dag vi har det fortsatt jätte skoj i hopp men jag är lite tröttare i dag o dricker rätt mycket vatten men man gör det med min sjukdom för övrigt lever livet glatt vi leker mycket på dagarna det syns när husse o matte kommer hem från jobbet jag är fortfarande mattvrak så det är lite tråkigt att jag måste äta socker fri matt men det går bra med mjau den är bra tycker annars väldigt mycket om Latz  kattmat men får ej äta den längre men man vänjer sig sen skall jag få incelin sprutor sen efter alla tester hoppas det går bra nä nu skall jag gå o bussa i gen med min kompis 


ha en trevlig dag alla på katthem o alla andra läsare kram Columbus.

Ingrid (volontär) 09:33, 6 december 2021

Diabetes är inte så kul, men inte heller katastrof. Min Santino fick diabetes när han var 8. Sen fick han insulin i 6 år, men nu är han insulinfri sedan ett par år. Han är 16 nu. Jag rekommenderar endast blötmat som är jättebra för diabeteskatter. Gärna Bozita eller Mjau tetra som är utan spannmål. Hoppas du piggar på dig fina Columbus!

A-M 20:56, 8 december 2021

Så fint att få se en bild och läsa om dig, Columbus. Minns dig som liten på katthemmet.

    Skriv en kommentarColumbus nov 21

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen