Meny

27 nov 2021

Mima

Hej bästa katthemmet!


Nu har det gått lite mer än ett år sedan Mima (går numera under namnet Leia) kom till oss som akuthem. Hon charmerade oss redan då och vi valde att behålla henne, och hon har sedan dess vunnit våra hjärtan fullkomligt. En gosigare och mer hängiven misse får man leta efter! Varje morgon och kväll är det full rulle och hon springer gärna in och ut från balkongen och busar, trots att husse och matte börjar tycka att det är lite väl kallt att ha balkongdörren öppen såhär års. I somras fick hon en säng på insidan av den inglasade balkongen som snabbt blev ett favoritställe att ligga och spana på. Hon förgyller våra dagar och vi är så glada att det var just Leia som kom till oss! <3


Tack för ert fantastiska arbete!

Jenny

    Skriv en kommentarMima nov 21-2 Mima nov 21 Mima nov 21-3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen