Meny

9 nov 2021

Nalle 2

Idag för ett år sedan, adopterade vi Nalle (2). Han var då rädd och skygg. Dessutom fick han en tuff start hos oss, då både jag och maken blev sjuka i covid 19 och hamnade på sjukhus. Han fick då mat och omvårdnad av vår son, men Nalle visade sig inte. Efter en vecka på sjukhus kom jag hem, och då kom Nalle fram, nosade på min hand och la sig på min arm. Sedan dess har vi varit bästa vänner. Han är nu en mycket kärleksfull och trygg kisse. Ligger i knät så ofta han kan d v s så fort jag sätter mig ner i en stol. Han får gå ut i vår inhägnade uteplats, där han har jagat bin och humlor i sommar eller bara njutit av att vara ute en stund. Vi är så glada att ha honom i vårt liv och hoppas på många fina år tillsammans med fina Nalle.


Hälsningar från Renate och Nalle.

Suzanne, volontär 16:24, 11 november 2021

En tuff start för er alla. Skönt att Nalle 'landat' ordentligt hos matte <3

Pia Lindbom 13:53, 22 november 2021

Åh, så härligt att höra! Det var jag som körde hem Nalle till er och följde er tuffa start, så glad att allt är bra.

    Skriv en kommentarNalle 2 nov 21

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen