Meny

9 nov 2021

Vision

I snart fem månader har Sture, tidigare Vision, bott hos oss. De första veckorna var han lite fundersam på vilka vi var. Vågade sig fram redan första kvällen men låg mest och tryckte under en säng. Tur vi hade kattkompisen Vimsa här, tidigare Marianne från katthemmet, som gjorde att han slappnade av mer. Men sen vände allt när matte fick borsta och klappa honom. Total ketchupeffekt. Nu är han en riktig kelgris som vill vara med oss hela tiden, sitta i knä och busar så mattorna flyger. 


Hälsningar från Sture 

Suzanne, volontär 16:31, 11 november 2021

Tänk vilken skillnad det gör att ha en förstående familj och en trygg kattkompis. <3

    Skriv en kommentarVision nov 21 Vision nov 21-2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen