Meny

10 dec 2021

Julhälsning från Rami

Hej alla på katthemmet!

 

Här kommer en julhälsning från Rami. Jag mår bra och trivs med min kattsyster Leena. Mina favoritsysselsättningar är att spana  från balkongen (ifall en fågel råkar flyga in..) leka med spön och gosa. Varje morgon hoppar jag upp i människornas säng och vill bli klappad på magen.

 

Rami var den första katten vi såg när vi kom till er på katthemmet och vi älskar honom så mycket. Han ger oss så mycket glädje. Tack för att ni tog så väl hand om honom och för det fina arbete ni gör.

 

Annika, Sten och Emelie

    Skriv en kommentarRami dec 21-4 Rami dec 21-3 Rami dec 21-2 Rami dec 21

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen