Meny

14 feb 2021

Cabrini

Vår lilla Mila är borta och också Cabrinis hundkompis Charlie. Älskade, saknade men inte glömda. Cabrini klarar sig dock bra för nu har han en ny hundkompis – Minja. Hon är också en fd ledarhund som gått i pension hos oss.

 

Minja har levt med katt och är ytterst tålmodig och vet vem som bestämmer. Hon har påverkat Cabrini väldigt mycket i positiv mening. Fast ibland undrar vi om han tror att han är en hund.

 

Den här otroligt skygga katten ändrade sig i somras, efter så många år. Matte, hund och katt var då ensamma en månad och under den tiden förändrades Cabrini till ett MysMonster. Nu ska han ligga på armen i sängen med hela magen upp och bli kliad, kliad, kliad. Han har inget slut. Han brummar och brummar och sluter ögonen. Tyvärr kan han väcka matte mitt i natten genom ett ”head bang” för att bli kliad. Mindre populärt hos matte.

 

På morgonen ska han ha sin skinkbit och det talar han högljutt om för husse. Hunden avvaktar omutifall han skulle lämna något men hon vågar inte ta förrän vi säger varsågod. Cabrini har en hälsosam aptit men håller sig slank tack vare allt spring och lek. Ibland hoppar han över Minja som förvirrat vaknar till och undrar vad som pågår.

 

När husse går och sätter sig och vi ska titta på TV kommer båda två och sätter sig på ”sin” sida om husse och ska dela på en godisstång. Cabrini tvättar Minja, se video, men det är mycket hund att tvätta… Ibland blir han själv tvättad men tungan är lite väl stor, även om det är vänligt ment.

 

Ett av fotona är från att husse kokat fisk men gömt den bakom blommorna som fått en dusch. Nix, det funkade inte. Cabrini var där och mumsade. Den vita fällen, som vi köpte till Cabrini, är populär hos båda.

 

Cabrini fick en tandrengöring i slutet av året och tyvärr upptäcktes Forl så de fick ta 9 tänder på honom. Hos en människa vore ju det katastrof (!) men han verkar inte bry sig. Hans kroniska snuva är förstås kvar men med luftfuktare och luftrenare går det bra ändå.

 

Så kort och gott – Kungen av Södermalm mår gott med sin kompis och är precis så självständig och bestämd men ändå gosig som man kan förvänta sig av en katt.

 

Som vanligt sänder vi guldstjärnor till alla som bidrar till att hemlösa katter får ett för-alltid-hem!

 

Annika & Mats

Suzanne, volontär 11:41, 15 februari 2021

Som det brukar heta: tålamod och kärlek i mängd, så blir det bra till slut. Ni har verkligen haft mängder av båda delarna. Så kul att se Cabrini igen. Videon när han tvättar Minja är obetalbar.

Lilla Mila och Charlie, ni hade ett bra liv hos Annika & Mats <3

Ingrid (volontär) 22:18, 15 februari 2021

Men tänka sig efter alla dessa år, att Cabrini skulle bli en myskatt! Så mysigt han har det med sin familj och hundkompis.

    Skriv en kommentarCabrini feb 21-2 Cabrini feb 21-3 Cabrini feb 21 Cabrini feb 21-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen