Meny

14 feb 2021

Isadora

Hej,

Här kommer några rader från en tidigare katthemskatt.


Isadora flyttade till oss den 25/10 2008 och har bott hos oss i drygt 12 år nu. Hon har blivit en respektabel kattdam som fyller 13 år någongång i juli 2021. Hon spinner fortfarande lika mycket (och ofta) och synes på ena bilden gillar hon än idag musleksaker, fast kanske inte lika livligt. :)


Isadora har haft ett bra liv i villa i Tyresö med skogstomt, där det uppenbarligen funnits gott om småvilt såsom näbbmöss, kopparödlor och småfåglar. Hon blev ganska snabbt utekatt och har så varit i hela sitt liv, såväl i Tyresö som på Gotland på somrarna.


När hon flyttade hem till oss blev hon lillasyster till vår dåvarande katt Selma, som tyvärr gick bort 2012. Å andra sidan har Isadora fått två mänskliga lillasystrar (11 resp 8 år) som älskar henne över allt annat, och även en ny kattsyster, Saga, som i sommar fyller 5 år.


Nå, det var en kort liten hälsning från det gamla busfröet Isadora.


Mvh

Pär Elmqvist med famil

Hanna Alin 15:24, 15 februari 2021

Vad roligt att hon fortfarande mår bra!
Har tänkt mycket på henne, så glad att hon mår bra!
Hälsningar Hanna, Isadoras akuthem

    Skriv en kommentarIsadora feb 21 Isadora feb 21-2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen