Meny

14 feb 2021

Sessan 5

Hej,


Vi ville bara skicka en liten hälsning från sessan 5. Allt går bra här och det har hänt mycket på det halvåret som sessan varit med oss. Vi valde att behålla namnet ”sessan” då det passade henne bra. I början var sessan väldigt blyg och gömde sig mest under en soffa, vi såg henne inte mycket. Nu är hon framme med oss mycket och är gärna med i det rum där vi är, hon har utforskat huset och hittat många favoritplatser. Hon stryker sig mycket mot våra ben och vi kan klappa nästan obegränsat. Också är hon väldigt pratsam som ni hade skrivit, vilket är så charmigt. Hon sitter gärna med i fåtöljen bredvid soffan när vi tittar på tv. Hon är alltid glad när man går upp på morgonen och kommer hem från jobbet. Hon tycker om att leka och springa efter bollar lite varje kväll. I början var hon rädd för barn men där har också mycket hänt och vår dotter kan numera klappa mycket och gosa med henne utan att hon springer iväg. Sessan är social men har fortfarande lite svårt för att bli upplyft om hon ska t ex in i bur, hon vill inte heller sitta i knä men det kanske kommer, vem vet 😀. Vi har aldrig haft katt tidigare men vi är så glada att just sessan kommit till oss, hon har en underbar personlighet och är dessutom otroligt skötsam, sköter lådan helt perfekt, väcker ingen på natten, är lugn och försiktig. Det är svårt att läsa av en katt men vi tror och hoppas att Sessan har det bra.


Med vänlig hälsning,

Marianne Fredrik och Isolde

Suzanne, volontär 11:45, 15 februari 2021

Nog tycker jag det ser ut som om Sessan har det otroligt fint hos er. Så mycket kel och lek hon önskar och varmt, skönt och mätt. Vad mer kan en liten sessa önska?

    Skriv en kommentarSessan 5 feb 21-2 Sessan 5 feb 21 Sessan 5 feb 21-3 Sessan 5 feb 21-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen