Meny

27 feb 2021

Alvina

Hejsan alla hjältar på katthemmet !

Här kommer lite uppdatering från våran lilla Alvina, eller numer heter hon Chilli. Har fortfarande inte fått komma nära, men det kommer hoppas vi. Går bättre för varje dag, äter med god aptit och nyfiken på det mesta. Går väldigt bra med våran andra katt, Cezar. Busar och sover nära varann. Så söta ihop. Bifogar några bilder. Chilli till höger🐈‍⬛🐈‍⬛

Maria, fd akutmatte 14:25, 1 mars 2021

Jag blir glad i hjärtat när jag ser Chilli mysa med sin nya kompis Cezar.Nospussar till Chilli från hennes fd akutfamilj.

Elisabeth 14:46, 1 mars 2021

Tack🐱hur länge var hon hos er? Ja, hon är så söt, men gillar inte att vi kommer för nära, än....

Maria, fd akutmatte 21:03, 3 mars 2021

Hon och hennes 2 systrar Marlene och Hildegard bodde hos mig och mina 2 katter i ca 3 månader. De var ganska skygga när de kom till mig och de 3 var ganska tighta vilket gjorde det lite svårt att socialisera dem. Chilli var den som var mest blyg hemma hos mig men jag tyckte att hon gjorde framsteg under den tiden som hon var på katthemmet.
Jag har 2 egna katter, varav en är en stor, svart jättesnäll kattkille, Lukas, som alla mina akutkatter blir jättekära i. Alvina och Marlene brukade tävla om att få ligga och mysa med honom :-).

Elisabeth 05:45, 4 mars 2021

Tack, man får inte komma för nära henne fortfarande. Antingen fräser hon eller visar tassen. Hoppas att hon blir social. Hon är väldigt förtjust i Cezar.Ska helst vara där han är, ibland tycker han det är jobbigt. Men han tvättar henne då och då. Hon älskar laser pekaren. De äter i samma matskål, fast det finns två....tror att Cezar är lite svartis fortfarande. Äter med god aptit, leker o busar. Så vi längtar efter att få gosa med henne som vi gör med Cezar.

    Skriv en kommentar



Alvina feb 21-2 Alvina feb 21

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen