Meny

27 feb 2021

Novia, Nolita & Tulo

Snart tre år med tjejerna och två år med Tulo:


Nerviga Novia har med långsam men aktiv tillvänjning gått från att vara en icke klappbar "Klösan" och " Väsan" till försiktig kelgris. Hon älskar oss alla men avgudar och föredrar sin yngste husse.


Lugna Nolita som vi trodde skulle vara lättare att socialisera tar människosociala myrsteg, älskar mat, sin kompis Novia samt ibland hårt nack- kli eller borstning.


Energiske Tulo hade det svårt att bli accepterad av tjejerna (lägenheten fick delas av och vi fick ha mycket is i magen) men är nu oftast Herre på täppan. Han är mattes bebis, pratar mycket men bara med henne och ber då om lek, mat och kli (som helst ska ske på golvet och under en filt eller liknande).


Våra pälsklingar är inga lätthanterade knäkatter (tand- och klovård är tyvärr fortfarande uteslutet) men underbara personligheter som vi inte kan tänka oss att vara utan.


Hälsn Christine, Micke, Leo och Linus

Suzanne, volontär 15:03, 1 mars 2021

Ni har väldigt fina planteringar :-D! Underbara bilder. Ni är verkligen bevis för att det kräver mycket kärlek och tålamod när man tar sig an katter som inte fått den start i livet man önskar att alla katter skulle få. Den här trion kunde inte få det bättre. <3

    Skriv en kommentar



Novia, Nolita, Tulo feb 21-3 Novia, Nolita, Tulo feb 21-4 Novia, Nolita, Tulo feb 21 Novia, Nolita, Tulo feb 21-2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen