Meny

11 mar 2021

Hankock

Hejsan,

 

Här kommer en hälsning från Samwise (tidigare Hankock). Han har varit hos oss i snart fyra månader och har utvecklats från att vara en skygg katt som bara kom ut när vi hade lagt oss till en riktig kelgris och krävande liten katt.

 

De första veckorna spenderade han under soffan och sängen och förde ett himla liv när vi försökte sova. Genom att muta honom med mat och gos lyckades vi visa att det var ganska trevligt att sova i sängen och att spendera tid utanför soffan under dagen.


Nu väcker han oss på morgonen genom att klättra på oss och jamar för att få frukost, spenderar tid på soffan och myser när vi tittar på tv och kommer och sätter sig i knät och kräver uppmärksamhet när vi jobbar. Han älskar sina leksaker och lever om under dagen och avslutar dagen med sov och mys i sängen.

 

Samwise är så mysig och fin och vi är mycket tacksamma att vi fick möjligheten att adoptera honom.

 

Hälsningar,

Lee och Emma

Suzanne, volontär 23:01, 12 mars 2021

Jag blir så varm om hjärtat när jag ser hur f.d. gäster som bara tyckte vi var läskiga, utom när vi serverade mat förstås, på kort tid blommar ut när de kommer till egna hem som är beredda att ge en försiktig katt den tid den behöver för att känna sig trygga och älskade. <3

    Skriv en kommentarHankock mar 21 Hankock mar 21-2 Hankock mar 21-3 Hankock mar 21-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen