Meny

11 mar 2021

Unni

Hej på er! 


Här kommer det en liten hälsning från Unni som jag adopterade från er i början av 2018.. 

När jag adopterade Unni var hon väldigt blyg och rädd och jag var förberedd på att hon kanske aldrig skulle bli en knäkatt. Som tur var hade jag fel! Unni har utvecklats massor och idag är hon världens keligaste katt. Varje dag när hon hon ligger i min famn känner jag mig så tacksam för att vi har det så bra tillsammans. 

Unni är numera Göteborgare och hon trivs bra här. Hon förstår sig inte riktigt på kattleksaker, däremot gillar hon att jaga skräp på golvet. 


Tack för allt ni gör! 

// Paulina 

Suzanne, volontär 22:58, 12 mars 2021

Lilla Unni!
Vilken resa du har gjort. Inte bara från skygg till trygg utan också rent geografiskt, från Uttervik i Sörmland (där du var den sista kissen i en oönskad koloni som vi fångade in) via vårt Katthem i Nacka, till Göteborg. Tur att du har matte som ser till att det finns en trygghet i livet. <3

    Skriv en kommentarUnni mar 21 Unni mar 21-2 Unni mar 21-3 Unni mar 21-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen