Meny

16 mar 2021

Hetty & Hillevi

Hej hej, här kommer en hälsning från oss buskatter!


Vi vill bara säga att vi har det fin-fint här i vårt nya hem, och vi är väldigt glada att vår nya husse verkar förstå sig på oss, och att han ger oss precis allt det som vi bedårande katter förtjänar.


Vi belönar vår nya husse med att vara väldigt sällskapliga och trevliga tillbaka.Men det är ändå natten, när vi får vara ifred, som är mest spännande.Ni kan tänka er vad mycket bus vi kan hitta på då!? Ett par krukväxter har vi hittat och man kan leka i timmar med att skvätta jord och torkade blad runt omkring lägenheten. Det är sååå roligt! Och det är även bra för husse. Han är ju så förtjust i att dammsuga. Han gör det varje dag, så att vi kan skvätta mer jord och blad omkring oss nästa natt! Men vi gillar inte dammsugaren speciellt mycket. Den låter, och är ganska läskig. Då drar vi oss undan. Tur att det finns en massa bra gömställen här, dit man kan gå och gömma sig precis när man vill. 


Det var nog det hela, nu måste vi busa lite till, innan det är dags för husse att gå och lägga sig.Ha det så bra, och tack för att ni ordnade det så bra för oss!


Många kramar från Hetty och Hillevi!

Suzanne, volontär 20:30, 17 mars 2021

Vilken tur husse har som har er så han verkligen kan få utlopp för sitt nöje att dammsuga :-)

    Skriv en kommentarHetty-Hillevi mar 21

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen