Meny

31 mar 2021

Inkeris nya lya

Hej Katthemmet!


Siri (fd Inkeri) här igen. Jag veeet att det var länge sedan men vi har faktiskt flyttat nu. Först innan vi gjorde det så var jag jättesur på slutet och låg i garderobeb där jag inte får och hoppade inte ner som jag brukade när matte kom utan jag fräste!! Det var så mycket som hände så jag visste inte.


Närbilden är från gamla stället. För att jag är så snygg. När jag sitter på sängen så är det första morgonen och det hände jättemycket utanför fönstret. Det springer massor med folk, barn och hundar och fåglar. Jag tänkte att det var bäst att hålla lite avstånd. Vi bor i en hörnlägenhet så matte fixade en plats i andra fönstret så där sover jag ofta.

Men på sista bilden så ser ni att jag vågar sitta i fönstret nu. Det kan vara riktigt spännande ibland. Speciellt nu när det blir vår.


Det var allt från mig i nuläget!


Ha det fint

Siri


Laura Bakewell 19:33, 8 april 2021

Fint att du får din plats i fönstret Siri och att du trivs nu i din nya lägenhet! /7 Laura, Volontär

    Skriv en kommentarInkeri mar 21-4 Inkeri mar 21-2 Inkeri mar 21-3 Inkeri mar 21

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen