Meny

11 apr 2021

Klary

Klary kom över sin blyghet väldigt snabbt. Redan första dagen hade hon utforskat hela huset. Hon är en riktigt modig tjej. Hon verkar verkligen trivas. Hon är väldigt kelig och älskar att leka, gärna med laserpekaren. Hon har hittat sina favoritplatser i hemmet. Helst ligger hon i en mysig fåtölj. Vår andra katt Malle har accepterat sin nya kompis och Klary se upp till sin ”storebror”. De ligger ofta nära varandra och sover. På morgonen planerar de en gemensam matfriar-attack på matte och husse som brukar lyckas. Vi är så glada över att ha Klary hos oss ❤️🐈‍⬛.


Vänliga hälsningar,

Victoria med familj

Suzanne, volontär 12:42, 12 april 2021

Så skönt att hon fick komma till er och verkligen kunna blomma ut. <3

    Skriv en kommentarKlary apr 21 Klary apr 21-2 Klary apr 21-3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen