Meny

15 apr 2021

Itzy

Ja, älskade lilla Itzy, den kända lilla Tumba mamma. Hon stod många av er på katthemmet gott om hjärtat, och av slumpen hamnade hon hos mig, eller rättare sagt, hon valde mig. Många av er har sett hennes fina resa på instagram, men jag tror inte alla riktigt har sett hur hon är idag. Vi flyttade, och på köpet fick hon en husse och en lillebror som heter Sotis, som verkligen är en JOBBIG lillebror ibland (haha). Dom är ju inte helt överens med varann men dom accepterar varann tack och lov!


Efter att vi flyttade blev hon som en annan katt. Hon blev en sån himla mammagris! Hon ligger och gosar med mig/på mig i soffan, hon klättrar upp i famnen på mig och stångar mig i ansiktet och ställer sig på mig för hon vill bli klappad. Hon har till och med börjat sova i Sotis iglo! Hon har ALDRIG velat sova på mjuka saker men nu minsann gå de bra! Hon ger mig även sällskap när jag äter framför datorn, och att hon har fått intresse för att lukta på maten och till och med smaka lite ibland är också helt otroligt, då hon är så otroligt kräsen med all mat och har aldrig varit intresserad av "goda katt saker", som till exempel räkor.Hon har blivit en helt annan katt, och hon stal verkligen mitt hjärta. Hon jagar som en liten tiger och snarkar som en galning. Hon lever "lyxlivet" med andra ord, och vi behandlar henne som våran kräsna lilla drottning! Det förtjänar hon efter de liv hon hade där ute!Jag kommer fortsätta att uppdatera er om hennes resa här på solkatter!


Många många hälsningar från Itzy och Sofia!

Ingrid 21:34, 15 april 2021

Det finns bara ett ord, otroligt!!!! ❤

Eva-Lena, skyggisfadder 16:55, 16 april 2021

Hej Itzy och matte, det var länge sedan du var ett fräspaket som satt i ett klösträd och inte ville ha kontakt när jag försökte vara din skyggismatte. Tänk vad bra det vart när du i stället valde Sofia att hjälpa dig till ett bättre kattliv i en egen familj. Jag är så glad åt att det har gått så bra för dig och Sofia och bonusen nu är att ni fått flytta och du har fått en lillebror på köpet. Jag har också en lillebror och de kan vara jobbiga ibland men de är härliga att ha i alla fall.
Kram till hela familjen

Kenneth 07:34, 24 april 2021

Roligt att läsa om katter som har fått det bra i ett nytt hem.

    Skriv en kommentarItzy apr 21-4 Itzy apr 21-3 Itzy apr 21-2 Itzy apr 21

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen