Meny

30 maj 2021

Ennis

Hej 

Ennis aka Karlsson är husets lilla terrorist!  Han ä fortfarande lite rädd för oss men han är väldigt pratglad och säger klart och tydligt när det är dags att äta eller leka då pratar han som bara den och är jätte söt! Ögat blivit mindre varigt och han går inte lika snett längre med rumpan.


 Mio som har tagit sig an honom och uppfostrar honom. Men han är bra kaxig och styr alla nu. Pippi har idag accepterat Karlsson men hon tycker han är lite jobbig eftersom han har försökt leka med Pippi men det har inte gått alla då hon inte är bekväm med honom än men hon fräser  mest nu för att markera för Karlsson som kommer kurrandes och vill kela.Karlsson har fattat att hon är blind och lite ömtålig så hamnar försiktig mot henne och vill ändå vara hennes kompis.  Jag har dock sett Pippi slicka honom när han varit i närheten men så fort han ska trycka sig mot henne har hon get honom en tass med begärlig fräs. Mio och Karlsson  jagar varandra konstant hela nätterna börjar kl 3:00 prick.  Och slutar vid 4:00 och jag går upp 4:45.


 Förutom att leka och jaga fåglar från fönstret så älskar han att attackera våra fötter under täcket. Lilla Karlsson är en glups och kräver att få mat först!  Sedan går han runt och tvättar alla skålar skinande rena . Vilket mamma uppskattar.


HÄR finns också en filmsnutt


Så långt så väl! ❤️🐈‍⬛


Hjärtliga hälsningar från hela familjen Michel, Pippi, Mio och Karlsson    Skriv en kommentarEnnis maj 21-2 Ennis maj 21 Ennis maj 21-3 Ennis maj 21-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen