Meny

30 maj 2021

Norabel, Nicolai & Zanji

Hej,

Här kommer en uppdatering på Nemo (Zanji), Nico (Nicolai) och Luna (Norabel). Nico och Luna fyllde nyligen 4 år och Nemo är nu drygt 8 månader. Nemo har växt på sig ordentligt men något oproportionerligt (kallas för bowlingkäglan med sitt lilla huvud men stora rumpa). Han hade lite problem med magen i början men det har lugnat sig.

Vi skaffade honom som en lekkompis till Nico och de blev snabbt vänner efter en försiktig introduktion i lägenheten. Luna som inte är så pigg på att busa fick han jobba mer med. Nu funkar de superbra tillsammans och alla busar med varandra då och då även fast Luna blir lite sur när grabbarna gaddar ihop sig mot henne.


Nemo har nu vant sig vid balkongen och uppskattar den mycket. Han verkar inte titta ut så mycket utan vill mest ligga i skuggan eller jaga flugor. Han har inte fått följa med ut i koppel än men vi har börjat vänja honom med selen så han och Nico kan gå ut tillsammans.


Nico och Luna har verkligen blommat ut med en liten lillebror som tvingade ut dem ur sina vanor. Luna har blivit mycket mer kavat och bestämd och Nico verkar må bättre av att få brottas och busa med Nemo.


Vi är väldigt glada över att det var Nemo vi fick med oss hem från katthemmet.


Hälsningar Lina och Jonte

    Skriv en kommentarNicolai Norabel Zanji maj 21 Nicolai Norabel Zanji maj 21-2 Nicolai Norabel Zanji maj 21-3 Nicolai Norabel Zanji maj 21-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen