Meny

1 jun 2021

Skrutten & Tussen

Hej!

Här kommer en liten rapport från hur det har gått med Tussen och Skrutten som vi fick hem till oss för en dryg vecka sen.Vi har döpt om dem till Myotis (Skrutten) eftersom han har teckning som Batman och Myotis är en fladdermussort på latin.För att matcha Myotis nya namn så har vi döpt om även Tussen som nu heter Caius. Det betyder rejoice (glädje/lycka).Båda kissarna gömde sig direkt under min säng, men Caius kom fram efter ett par timmar och redan dag 2 kröp han upp i min famn och lät mig gosa ordentligt med honom.Nu har vi minst en riktig gosstund om dagen när han ligger på min axel och spinner loss ordentligt. För Myotis har det tagit lite längre tid och han kom fram (förutom på nätterna) först efter ett par dagar.Men han har fastnat för min 21-årige son och lägger sig gärna nära honom och spinner ordentligt också.Så kissarna har det bra och vi älskar dem redan!


Tack för att vi fick bli deras nya matte och husse 

hälsarGunilla och Dante


Gunilla Walldin 17:49, 1 juli 2021

En dryg månad senare så är kissarna väldigt hemmastadda hos oss. Myotis som var SÅ rädd i början sover nu i min säng och är supergosig. Han är helt klart bossen över Caius, men de är snälla mot varandra och leker mycket tillsammans. De har delat upp oss människor och har var sin tydlig favorit.

    Skriv en kommentarSkrutten-Tussen jun 21 Skrutten-Tussen jun 21-2 Skrutten-Tussen jun 21-3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen