Meny

22 jun 2021

Blessing

Hej!

Nu har det gått 2 veckor sedan Blessing adopterades, hon var en riktig skyggis på katthemmet men det verkar som att hon gjorde sig bekväm snabbt. Den första bilden som är mörk är tagen första kvällen då hon förvånansvärt nog valde att inte endast gömma sig under sängen.


Hon har en favoritleksak och den hänger i ett elastiskt snöre från en gardinskena. Andra bilden är en utslagen katt efter en natt av jagande efter den leksaken. Tur att jag sover tungt. Hon verkar älska den fotpallen där hon har uppsikt över allt i lägenheten.


Hon är en riktig jägare, älskar mat och är alltid med på håll om man lagar mat. Hon vågar sig successivt närmare och närmare och även om jag har någon på besök så sticker hon inte in under sängen, väldigt modig!

Akutmatten Rebecka 13:41, 23 juni 2021

Fantastiskt att höra. Jag kände på mig att hon skulle tina snabbt när hon kom till sin nya ägare. Kul med pallen, hos mig låg hon alltid på sminkbordet så hon kunde hålla koll på mig när jag sov./Akutmatte

    Skriv en kommentarBlessing jun 21-3 Blessing jun 21 Blessing jun 21-2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen