Meny

2 aug 2021

Wilma 3 & Gråis 2

Nu har det gått nästan ett halvår sedan Oscar och Freya (f.d. Gråis och Wilma) kom hem. Den första veckan var väldigt stressig för båda katterna, i början så gömde sig Freya så fort man tittade på henne, och Oscar satt mest längst upp i katträdet och fräste åt mig.


Sex månader senare så har båda katter gjort stora framsteg! Freya har nyligen upptäckt att det faktiskt är jätteskönt att bli klappad, hon kommer springandes flera gånger om dagen och KRÄVER att hon blir klappad. Oscar har fortfarande lite svårt för att bli klappad, men med lite ätbara mutor så tål han det mesta. Båda två tycker fortfarande att det är lite läskigt att komma för nära människor, så det har inte varit så mycket mys och kelande än så länge, men jag tror båda två är på god väg.

De tycker båda två om att leka, oavsett tiden på dygnet. Det bästa de vet är ett långt kattspö med fågelfjädrar som vi leker med dagligen, båda två är fantastiska akrobater som utan problem hoppar upp i luften för att fånga "fågeln" när den flyger förbi. 


Det andra stora nöjet är mat, båda katterna kommer in och stirrar på mig när jag står i köket, bara för att inte missa chansen till att kanske kunna tigga mat. Oscar har ett speciellt intresse och han ser till att jag kommer ihåg att ge honom mat, han blir som en skugga runt en timme innan matdags, och följer mig runt och jamar tills han får mat.

    Skriv en kommentarGråis-Wilma aug 21-3 Gråis-Wilma aug 21-2 Gråis-Wilma aug 21

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen