Meny

28 sep 2021

Henry 2

Hej alla mina vänner på Katthemmet! 

Så många har frågat om hur det går med Henry så här kommer en hälsning. Han har blommat ut till en så kärleksfull och glad katt som alltid vill vara nära och som sov i min säng från dag 1. Varje morgon väcker han mig när han vill ha frukost genom att slicka mig i ansiktet. Han kan såklart fortfarande vara lynnig, men nu känner vi varandra så bra att det är något jag sällan tänker på. När han inte gosar så älskar han att sitta på balkongen (igår såg han en grävling!) och att springa omkring som manisk i lägenheten med en leksak i munnen. Har aldrig ångrat ens för en sekund att jag adopterade honom ❤ 


// Nike

Brigitte 12:36, 29 september 2021

Så glad man blir när man ser att Henry har hittad sitt perfekta för alltid hem.

Ingmarie Nilsson, volontär 00:09, 4 oktober 2021

Härligt att höra hur bra du har det fina Henry och blir älskad för den du är! Njut av livet och ta hand om matte!

Christina 11:13, 4 oktober 2021

Blir så glad när ja när jag läser detta. Hade funderat på vem som kunde ge honom det hem han behövde och så var det dej. Att han trivs med dej är det ingen tvekan. Önskar er båda två massor med kärklek och lycka.

    Skriv en kommentarHenry sep 21-3 Henry sep 21-2 Henry sep 21

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen