Meny

28 sep 2021

Movitz & Leonora

Hej,

Nu har Movitz bott hos oss i fem månader och Leonora i sex år.


Leonora (6 år) kom till oss som kattunge tillsammans med Charleston. Hon är en jätte mysig katt som vuxit upp med våra barn. Vilket märks, när hon var kattunge lekte hon med dom och deras saker. Nu kan hon vara försvunnen hela dagen. Så fort någon av nu tonåringarna kommer hem, går hon och möter upp och ska gosa. Vi kallar henne även för tröstekatten. Så fort någon är ledsen kommer hon och ska trösta.


När vi var tvungna att ta bort hennes kompis pga sjukdom kände hon sig ensam och skrek och ville ha sällskap hela tiden. Då fick Movitz flytta hem till oss.


Movitz (ca 4 år) var skygg och fräste åt oss i några dagar. Han kom fram när man hade med sig mat eller om han såg Leonora. Då sprang han fram och ville hälsa, hon var inte lika imponerad. Men nu är dom vänner och man märker att hon mår bra igen. Han är allt för nyfiken för att vara rädd. Det var nog därför han ledsnade på att gömma sig under badrumsskåpet.


Han är väldigt pratig och lekfull. ALLT går att leka med. Han har insett att det är rätt mysigt att bli klappad. Så det blir mer och mer gos. Saker han inte gillar är kloklippning och att åka bil. Men han lär sig snabbt och det går lättare och lättare.


HälsningarMovitz och Leonora med familj


Rauni 15:30, 29 september 2021

Så härligt att läsa om dessa två. Verkligen skönt att höra att Leonora har accepterat Movitz och att det går framåt för honom, Han är en riktigt stilig herre, fina Movitz och nu har han dessutom kom till ett underbart för alltid hem, där man accepterar kissemissarna som dom är. Kan man få det bättre? Hälsningar till kissemissarna och hela familjen!

    Skriv en kommentarMovitz-Leonora sep 21-3 Movitz-Leonora sep 21-2 Movitz-Leonora sep 21-4 Movitz-Leonora sep 21

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen