Meny

7 sep 2021

Mahila & Amir

Hej! 


Den 5 juli 2021 kom Mahila hem till mig och Amir (från Katthemmet 2018-10-26).Mahila var en skygg katt som de första veckorna bodde under min säng på dagtid då jag var hemma, men var ute och snurrade runt med kattleksakerna på natten.Efter någon månad så såg jag henne lite mer på kvällarna då hon låg i ett fönster i ett av mina rum. Jag fick inte titta på henne eller komma för nära då fräste hon tyst eller sprang och gömde sig under sängen. Hon har ätit bra och gått på lådan hela tiden hon bott med oss. Senaste veckorna är hon framme nästan hela tiden och jag har mutat henne med en del godis som gjort att hon kommer då jag ropar och skramlar med påsen. Amir och hon går bra ihop även om han inte riktigt förstår att hon är en kompis. Amir har inte riktigt fått det kattsociala beteendet i sin tidigare uppväxt med gemensam tvätt och kontakt. Med Svarte Petter som var hans tidigare kompis lärde han sig men hur Mahila än försöker när jag inte är för nära så är han lite passiv ännu. När de får godis så kan jag lägga det framför nosen på henne utan att hon backar. Senaste dagarna har hon också kommit och hälsat även om inget godis serveras. Idag den 1 september kom hon upp och satte sig bredvid Amir när jag klappade honom och vid ett tillfälle så kom hon närmare min hand för att bli klappad innan hon insåg vad som höll på att hända och backade lite med ett spinnande .Vi närmar oss en mer social kontakt men med Amir tog det 7 månader innan jag fick röra så jag får återkomma då det händer med Mahila.


Mvh Mahila, Amir och Gert Sävkranz

Ingrid (volontär) 12:31, 8 september 2021

Så fint att du har så mycket tålamod och förstår att katterna behöver tid, både för att bli trygga med dig och med vandra! ❤

Maria Thelaus 23:57, 25 september 2021

Mahila har fått ett bra hem!

    Skriv en kommentarAmir-Mahila sep 21 Amir-Mahila sep 21-2 Amir-Mahila sep 21-3 Amir-Mahila sep 21-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen