Meny

6 jan 2022

Zorro 7 & Mysan 3

Hej!

 

För snart fem månader sedan fick Zorro (numera Sune) och Mysan (numera Hilding) flytta hem till oss. De fann sig snabbt tillrätta och lever nu ett gott kattliv i familjen. De är matglada, sällskapliga och ganska busiga trots sin förhållandevis höga ålder. Framförallt Hilding älskar att mysa. Att ligga nära, eller gärna på någon människa i sängen eller soffan och få klappar och kel är nog det bästa han vet. Att titta på när badvatten hälls upp i badkaret tycker båda är spännande, men kommer små barn på besök går de oftast och gömmer sig. Sune, Hilding och hela familjen tackar er alla på katthemmet för det fina jobb ni gör för katterna! Vi fortsätter följa ert arbete och just nu hejar vi särskilt på Mark och hoppas att han ska få komma till ett tryggt och kärleksfullt hem snart!

Suzanne, volontär 12:54, 17 januari 2022

Vilka härliga bilder på killarna! De ser ut att trivas helt fantastiskt i sitt nya hem med er <3

    Skriv en kommentarMysan-Zorro jan 22 Mysan-Zorro jan 22-2 Mysan-Zorro jan 22-3 Mysan-Zorro jan 22-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen