Meny

15 okt 2022

Sylvestro & Olly

Hej alla på Katthemmet!


Minns ni oss? Olly och Sylvestro, numera Ozzy och Sputnik.

Idag, 10 okt, firar vi att det är 3 år sedan vi flyttade till vårt eget hem och adopterade de stackars människorna som fanns här. Vi var skygga och misstänksamma i början men insåg snabbt att det fanns mycket att vinna på att bli kompisar med både varandra och tvåbeningarna. Det är toppen att få god mat serverad och vi har upptäckt att det är härligt med en massa gos och lek. Vi har en egen innätad balkong där vi solar, spanar på fåglar och ekorrar och Sputnik är nu en självlärd bonsaimästare som håller mattes odlingar strikt tuktade... När det är dåligt väder "sorterar" vi gärna mattes garnkorg, kollar djurprogram på tv, dribblar pingisbollar i racerfart, jagar varandra, samlar på hårsnoddar och andra små saker som vi kan lägga så långt in under soffan som möjligt mm mm. Det enda vi inte accepterar är dammsugaren; en sådan fruktansvärd, högljudd och onödig tingest! 


Vi kommer kanske aldrig att gå med på att ligga i knän eller bli burna och sånt tjafs men våra människor säger att det inte spelar någon roll, de älskar oss precis som vi är. Toppenbra tycker vi och vill uppmana fler tvåbeningar att låta skygga katter, som vi, dela liv och hem med er.


Glada, busiga och gosiga hälsningar från oss! 😻😻

Ingrid (volontär) 10:32, 16 oktober 2022

Det är klart att vi kommer ihåg er! ❤ Särskilt Olly som jag hade äran att fånga in. Tack för hälsningen, det värmer verkligen att se hur bra ni har det!

    Skriv en kommentarOlly-Sylvestro okt 22-3 Olly-Sylvestro okt 22 Olly-Sylvestro okt 22-2 Olly-Sylvestro okt 22-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen