Meny

25 okt 2022

Gandhi 2

Hej! 
Här kommer en hälsning från Laban som hette Gandhi 2 när han kom till oss. Eftersom Laban var född i det vilda var han otroligt skygg och vi förstod att det nog skulle ta mycket lång tid för honom att bli trygg. Men bara efter ett par månader började han upptäcka hur mysigt det var att bli klappad och borstad! Idag har Laban varit hos oss i 9 månader och han ska alltid vara med på toa eller när man sitter i soffan. Han går till och med med på att bli lyft ibland. Vi är så glada över vår matälskande, tofsjagande kelgris som har blivit en ovärderlig vän till vår första katt som strax innan Laban kom till oss, förlorade sin mor.

Varma hösthälsningar från Laban, Linnéa, Viktor och Mårran

    Skriv en kommentarGhandi 2 okt 22-3 Ghandi 2 okt 22-2 Ghandi 2 okt 22 Ghandi 2 okt 22-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen