Meny

1 nov 2022

Wallie

Hej, här är GW tidigare Wallie. Jag har nu levt i mitt för alltid hem i över ett år och tänkte skicka en hälsning. Jag visste redan från början att det här var mitt för alltid hem och är med överallt och ska ha en åsikt om allting. Jag spenderar den mesta tiden i mitt katt torn/tron när jag inte leker med mina leksaker eller patrullerar området från alla fönsterna. Att bli klappad är ett måste och jag har under mitt år här hittat mitt spinnande, nyligen har jag även upptäckt skönheten med att ligga i knätt. Jag hoppas att alla kompisar har det bra och är tacksam för katthemmet som såg till att jag kom ditt jag var menad att vara. 


Hälsningar GW eller det mer vanliga Ullbollen ❤

Heidi volontär 13:28, 27 november 2022

Härligt att du har det bra fina GW, minns dig från Katthemmet.
All lycka till dig och familjen!

    Skriv en kommentarWallie nov 22-2 Wallie nov 22-3 Wallie nov 22

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen