Meny

19 nov 2022

Eldrida & Izzy

Hej.

En hälsning från Izzy och Eldridas matte och husse. 
Vi fick dessa två otroligt skygga och rädda katter från er för några år sedan. Under sängen var deras bostad väldigt länge. Att äta när vi inte var hemma var deras enda måltid väldigt länge. Att gå på lådan gjordes bara när vi inte var hemma väldigt länge. Att få dessa två att gå från Skyggisar till Tryggisar var vårat mål. Med mutor. Med mer mutor. Och sen ännu mera mutor. 
Och vi kom ganska långt. Vi kom så långt att Elly vågade sig upp i soffan för att kolla läget. Izzy var redan modig nog och åt nästan ur handen vid det här laget. 
Tyvärr fick Elly cancer strax innan jul förra året och klarade sig inte. Izzy letade länge efter sin syster/bästis och det gjorde så ont i mattes och husses hjärtan. 
Idag är Izzy den gosigaste katten man kan tänka dig. Hon har lärt sig att när klockan ringer på morgonen så betyder det gos! Vi har nu börjat sätta klockan att ringa lite tidigare än nödvändigt, för att ge henne lite mera kärlek varje morgon. Hon är ofta uppe i husses famn för att åka husse-taxi genom lägenheten och spana på fjäderkotletterna utanför fönstret. Hon sitter med oss i soffan, hon passar på oss utanför toaletten och hon skriker på oss om maten är 5 sekunder sen. En liten skyggis har blivit den tryggaste lilla bruden i världen! Adoptera en skyggis! Det är så värt det!

Heidi volontär 13:15, 27 november 2022

Härligt att höra att det går bra med Izzy men ledsen för Ellys bortgång. Kommer ihåg katterna. Visst är det lycka när en skyggis blir en tryggis. Håller med dig, adoptera en skyggis! Det är underbart att vara med på den resan när en skyggis blir en tryggis.

    Skriv en kommentarSwish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen