Meny

3 jan 2023

Safir 2 - uppdatering

Det är nu nästa sju månader sedan Winston (f.d. Safir 2) flyttade hem till mig och Doris (f.d. Morticia). Jag som inte alls skulle ha en katt till föll pladask för bilden på Winston på katthemmets Facebooksida den där dagen i slutet av maj. Vid mitt första besök var Winston lite försiktig, men från andra-tredje besöket började han öppna upp sig och visa sin personlighet. Och det har han fortsatt med! Alltså, vilken underbar katt han är! Snäll, mysig, kelig, gullig, tillgiven... listan kan göras hur lång som helst. Och busig! 13 och ett halvt år gammal betyder inte att man är för gammal för att leka. Tvärtom! Man gör bäst i att se upp när han sätter fart och jagar bollar, leksaksråttor eller något annat kul han hittar att leka med (han stjäl gärna pennor). Fler borde adoptera en äldre katt, det är riktigt fint att få se en gammal katt blomma upp och visa sin personlighet steg för steg.


Winston och Doris fungerar mycket bra ihop. Hon vill visserligen inte leka med honom (han tröttnar dock aldrig på att försöka bjuda upp till lek) men de äter och sover ihop och trivs tillsammans.


Med vänliga hälsningarCathrin, Doris & Winston

Suzanne, volontär 14:35, 18 januari 2023

Jag håller med dig. Fler borde förstå att man inte är en gammal och trött kisse bara för att man passerat 10 år. Det är så roligt att Morticia/Doris har en kompis igen även om hon inte vill leka. Att ha någon att ha sällskap med vid matskålen och att sova med är ju mysigt <3

    Skriv en kommentar



Safir 2 dec 22-3 Safir 2 dec 22-2 Safir 2 dec 22

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen