Meny

25 nov 2023

Nathaniel

I augusti 2023 blev det 5 år sen Yomi Gottegris, f.d. Nathaniel, kom till oss:) Han fångades in i Nykvarn där han var en av 100 katter i en koloni, han var den sista som fångades in. Han var skygg, men sonen och Yomi fastnade genast för varandra då vi besökte katthemmet. Han är en stor gosig nallebjörn som sover i sängen varje natt. En storväxt kille, men snällast i hela världen, vi är så tacksamma för honom. I januari blir han 10 år. Han har gråtigrerade Lillfisen som bästis, yngre och busig och kontaktkatten persern Carnis som extra vän.

Anki Pettersen

Eva-Lena, Nathaniels skyggisfadder 08:07, 3 december 2023

Hej Yomi Gottegris och familjen, jag var din skyggisfadder när du bodde på Katthemmet och hette Nathaniel. Så skönt att höra att du blivit en gosig nallebjörn. Kände nog på mig det när jag såg dig och din nya kompis tillsammans när ni träffades på Katthemmet. Även en rädd skyggis kan bli en gosig nallebjörn när den känner sig trygg och får kärlek, bus och omsorg. Så roligt att läsa din solkatt. Ha ett fortsatt härligt tryggisliv hos din familj och med dina kattkompisar.

Anki 22:01, 4 februari 2024

Hej Eva-Lena, oj jag läser detta nu! Han är så gosig och fin, han tar hand om de andra katterna, vår egen Lillfis och extrakontaktkatten Carnis. Han är ödmjuk och så snäll. Som sagt, en stor nallebjörn! Han hälsar så gott!

    Skriv en kommentar



Yomi nov 23 Yomi nov 23-2 Yomi nov 23-3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen