Meny

12 feb 2023

Baghera 3

Vi adopterade Baltasar (fd Baghera 3) för drygt ett år sedan och är så glada att vi, trots lite reservationer, valde att ta hem denna senior med njurproblem, för han är utan tvekan den mest sociala och kärleksfulla katten vi träffat - så vi fort man vaknar skuttar han upp i ens famn för att bli klappad tills han somnar med tungan ute ☺️


Baltasar fick rätt nyligen en kattkompis (Flisan, 13 år) som han älskar och brukar slicka på huvudet så länge att hon blir helt blöt, han är pigg och leker mycket och hans njurvärden är stabila och har till och med blivit lite bättre.

Så med andra ord har han det väldigt bra och vi är tacksamma att ni föreslog just Baltasar till oss🌹

    Skriv en kommentarBaghera 3 feb 23-2 Baghera 3 feb 23-3 Baghera 3 feb 23 Baghera 3 feb 23-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen