Meny

13 feb 2023

Blackie 4

Det är nu exakt ett år sedan Skorpan (före detta Blackie 4) kom till mig och katten Vinzi och vi är båda så glada att han är här, även om Vinzi var sur och tyckte jag förstört vår fina tvåsamhet den första veckan. Men det är ju en helt annan sak att leka med en annan katt, som förstår att det aldrig blir tråkigt att jaga varandra, eller att gömma och gräva fram leksaker. Dessutom kan man ju samarbeta med varandra, så den där människan förstår att det är dags att ge mat eller godis. Bägge katterna är skygga och springer och gömmer sig om det kommer besök, men Skorpan är faktiskt lite tuffare än Vinzi på det sättet. Det händer att han kommer fram och lägger sig på sängen eller någon annan synlig plats under besöket, men om gästen tittar för mycket på honom så väser han. Hans framsteg med mig kommer sakta men säkert, oftast vill han bara dela säng om Vinzi är med, men på senaste tiden har det hänt att han legat där ensam med mig, så vi får väl se hur det slutar.

    Skriv en kommentarBlackie 4 feb 23 Blackie 4 feb 23-2 Blackie 4 feb 23-3 Blackie 4 feb 23-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen