Meny

16 apr 2023

Biggan 2

Hej!

Nu har Biggan bott med mig och katten Alonso i nästan 11 månader, vi alla trivs ihop. Biggan var en skygg kisse men också nyfiken, det tog henne ca tre dagar att upptäcka mysiga ställen som har blivit hennes favoriter och på nätterna kunde man höra henne traska omkring och utforska sitt hem. Biggan var aldrig rädd för Alonso och hon har lärt sig roliga saker från honom, t.ex att komma till korridoren och kontrollera när någon människa kommer hem. Dessutom är Biggan ett riktigt busfrö! En standard aktivitet: att jaga leksaker gömda under skramlande pappren på golvet. Just genom att leka med henne (och genom godis…) fick även vi människor komma närmare Biggan. Trots att det fortfarande inte går att lyfta upp henne så har hon utvecklat en tydlig social sida även mot oss. Numera börjar varje morgon med en klappstund med fina Biggan som spinner och går omkring en i cirklar, vilket är otroligt fint!

    Skriv en kommentarBiggan 2 mar 23-3 Biggan 2 mar 23-4 Biggan 2 mar 23-2 Biggan 2 mar 23

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen