Meny

22 apr 2023

Iona firar 1-årsdag!

Idag har Nomína (aka Iona) fått bo exakt ett år hos mig och resten i familjen Alrenius. Hon får mycket kärlek från oss. Från början kom hon från ett vanvårdshem och hennes första tid i för-alltid-hemmet vågade hon sig inte ens fram på natten eller när hon var ensam hemma. Men nu är hon väldigt trygg. Hon kan vara framme och alla har fått klappa henne. Hon tycker mycket om att leka, titta ut genom fönstret och att bli klappad. Hon har fortfarande långt kvar till att bli helt tam men hon är på god väg att bli det.

Hälsningar familjen Alrenius

    Skriv en kommentarNomina apr 23 Nomina apr 23-2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen