Meny

1 maj 2023

Genna & Garrison - 6 år i för-alltid-hemmet

Hej!


Här kommer en hälsning från Tryggve (f.d. Garrison) och Solbritt (f.d. Genna). De har nu bott hos oss i sex år och utvecklats enormt mycket från de rädda och försiktiga katter som landade hos oss då. De är glada, lekfulla och keliga, särskilt Tryggve som anser att alla människor borde klappa just honom (och ge honom godis). Solbritt är lite mer försiktig, men med människor hon känner är hon avslappnad och framåt. Vi hoppas på många fler år tillsammans med dem!

med vänlig hälsning
familjen Skoglund

    Skriv en kommentarGarrison-Genna apr 23 Garrison-Genna apr 23-2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen