Meny

Omplaceringar

Här lägger vi upp annonser från privatpersoner som behöver omplacera en katt. Dessa katter har alltså inget samröre med Stockholms Katthem i övrigt. Mejla din annons till annons@katthemmet.nu

Glöm inte dina kontaktuppgifter. Bifoga gärna en bild i jpg-format. Skriv också helst annonstexten direkt i mejlet, så går det snabbare för oss att få upp annonsen.

Observera att katterna inte får skänkas bort. Eftersom vi strävar efter att höja kattens status, är det viktigt att markera att katter har ett värde. Katter som annonseras ut till omplacering, via vår sida, ska därför ha ett pris på minst 500 kr. Detta ska framgå av annonsen.

Vi är tacksamma om du meddelar oss om du lyckas hitta ett annat hem till katten eller det löser sig på något annat sätt. Hör vi inget ligger annonsen kvar i  två månader. Eftersom allt arbete på katthemmet utförs av volontärer kan det dröja ett par dagar innan annonsen läggs ut.

 

Vår prioritet är alltid hemlösa katter men i mån av plats tar vi ibland in katter på Katthemmet för omplacering. Katten ska då vara kastrerad, id-märkt och vaccinerad (senaste vaccination får inte vara äldre än ett år), och vi tar en omplaceringsavgift på 1000:-. Katten bör trivas som innekatt. Om du vill omplacera katten via oss kan du maila till info@katthemmet.nu, men det är inte säkert att vi omedelbart kan ta in den.

10 jul 2024

Coccos

Jag behöver omplacera min lilla kattjej på 14 år pga förändrade familjeförhållanden.
Hon är något blyg men när man väl vunnit hennes förtroende är hon den mest tillgivna gosiga lilla tjejen. Pga hennes ålder har hon lätta besvär med njurarna (går på special foder) och något högt blodtryck och äter därför medicin för detta.
Pris 500 kr

Kontakt mig på: Emma.aronsson@hotmail.com för mer info. 
IMG_5373
8 jul 2024

Leia

Behöver dessvärre omplacera min fina katt Leia pga allergi.
Ras: Turkisk van, stamtavla i Sverak
11 år, kastrerad, chippad och försäkrad.Pris: 500:- Finns i: Järfälla - norra Stockholm
Hon vill helst komma till ett hem utan små barn eller andra djur. Hon är och förblir gärna en innekatt, men vill gärna ha tillgång till balkong eller dyl.Ser gärna att hon kommer till någon med kattvana. Hon är till...
IMG_5314 IMG_5313 IMG_5312
6 jun 2024

Gringo och Böckling

Då vi fått barn och katterna tyvärr inte går ihop med henne måste vi nu med sorg titta på omplacering.
Om katterna:
De trivs med varandra men bäst i människors sällskap och kan med fördel bo separat som ensamkatter, men då hos någon som är hemma mycket. Båda är innekatter men gillar att vara på balkongen och kan även gå ut i koppel efter lite invänjning. Jag tror dock att de skulle uppskatta mer...
IMG_4398 IMG_4400 IMG_4403
4 jun 2024

Ralph och Arnold

Vi söker ett nytt hem till våra två hankatter, bröderna Ralph och Arnold. Dom är Ragdoll/Birma-blandning och fyller 8 år i slutet av juni.
Dom är väldigt snälla, sociala och keliga, och tycker om att vara med, ligga i knät och gosa mycket. Dom tycker också mycket om att busa och leka. Dom har alltid varit innekatter, och är inte vana vid andra djur. Dom är steriliserade, id-märkta, fullt vaccinerade,...
20210907_103058 IMG_1197 IMG_3804
28 maj 2024

Aragon och Tasha

Aragon (Maine Coon) - 3 år gammalAragon är en fantastisk Maine Coon-katt som är tre år gammal och bor inomhus. Han är döv men det hindrar honom inte från att vara en kärleksfull och social katt. Aragon är kastrerad, chippad och vaccinerad. Han äter specialkost (Royal Canin Gastro Intestinal) med tillsatt Miralax då han har en tendens att bli förstoppad. Aragon älskar sällskap och vill alltid vara med...
IMG_6563 IMG_6558
29 apr 2024

Mysan

Det här är Mysan. Hon är 5 år gammal bondkatt/huskatt. Hon behöver omplaceras för att hon inte längre trivs ihop med vår andra katt, pga detta har hon blivit stressad och utvecklat urinsten. Hon äter därför special foder som finns att köpa hos veterinären.
Mysan har varit introvert här hemma hos oss men när den andra katten var borta under 2 dygn visade Mysan en helt annan sida. Hon ville helt plötsligt...
IMG_6845
23 apr 2024

Luna

Jag har tyvärr behövt landa i att jag behöver omplacera min katt Luna pga allergi. Hon är 7 år och kastrerad. Hon är väldigt lugn men ibland kan hon bli väldigt lekfull.Hon är en väldigt snäll och gosig(på hennes villkor) .
Luna är en innekatt. Hon är inte van vid andra katter men har träffat andra katter tidigare men även hundar. Men i övrigt har hon varit själv.
Mina kontaktuppgifter: Telefonnummer:076-2203770Mail...
image image

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen