Meny

Omplaceringar

Här lägger vi upp annonser från privatpersoner som behöver omplacera en katt. Dessa katter har alltså inget samröre med Stockholms Katthem i övrigt. Mejla din annons till annons@katthemmet.nu

Glöm inte dina kontaktuppgifter. Bifoga gärna en bild i jpg-format. Skriv också helst annonstexten direkt i mejlet, så går det snabbare för oss att få upp annonsen.

Observera att katterna inte får skänkas bort. Eftersom vi strävar efter att höja kattens status, är det viktigt att markera att katter har ett värde. Katter som annonseras ut till omplacering, via vår sida, ska därför ha ett pris på minst 500 kr. Detta ska framgå av annonsen.

Vi är tacksamma om du meddelar oss om du lyckas hitta ett annat hem till katten eller det löser sig på något annat sätt. Hör vi inget ligger annonsen kvar i  två månader. Eftersom allt arbete på katthemmet utförs av volontärer kan det dröja ett par dagar innan annonsen läggs ut.

 

Vår prioritet är alltid hemlösa katter men i mån av plats tar vi ibland in katter på Katthemmet för omplacering. Katten ska då vara kastrerad, id-märkt och vaccinerad (senaste vaccination får inte vara äldre än ett år), och vi tar en omplaceringsavgift på 1000:-. Katten bör trivas som innekatt. Om du vill omplacera katten via oss kan du maila till info@katthemmet.nu, men det är inte säkert att vi omedelbart kan ta in den.

28 jan 2024

Razzmatazz

Vår fina Razzmatazz behöver ett nytt hem pga allergi. Han är 15 år gammal, är en väldigt charmig och gosig katt som behöver ett fint hem de åren han har kvar. Han gillar människor och har lätt att anpassa sig till nya personer. Han leker inte så mycket längre utan gosar mest och sover. Han behöver mycket sällskap och gos. 
Han vill vara ensam innekatt och inte bo med småbarn. 
Vidare har...
IMG_3957 IMG_3955 IMG_3959
9 okt 2023

Siiri och Molly

Vi är i BEHOV AV NYTT HEM! Stavsnäs/Värmdö 
Två tjejer Siiri mammakatt, Molly är den långhåriga (bebisen) 
Ålder: 10 & 8Kastrerad/ vaccinerad/ id-märkt: Ja, Siiri ej id-märkt.Fungerar med katt/hund/barn: JaBor inne/ute: Ute mest, men Molly sover gärna inne om hon får välja.
Personlighet samt eventuella problem: Siiri är mammakatten som är lite reserverad men kelar och spinner högt när...
image2 image1 image0
30 sep 2023

Perser (exotic) katthane

Min söta katt Akira letar efter ett nytt hem! 🏠❤️Akira är en väldigt söt katt, med mjukt och känsligt hår som du bör kamma ofta, förutom att rengöra hans vackra stora honungsfärgade ögon. Han är nyfiken, en bra följeslagare och älskar att leka med sina favoritleksaker.
Akira är en sällskaplig katt, men han är ibland skygg inför nya människor och gillar inte riktigt kramar (det...
IMG-3640 adb894ff-8c96-4d89-9ba9-c76120409c07 64754
27 sep 2023

Cissi och Clara

Mycket fina honkatter som är syskon 11 år gamla med stamtavla omplaceras.
Dom är chokladmaskade och är kastrerade. Trevliga och kontaktsökande. Har aldrig varit sjuka och är vaccinerade. Har bott hos oss sedan de var kattungar och har alltid fått vara både ute och inne så önskar att det kan få fortsätta så i nästa hem. Omplacering sker på grund utav flytt till lägenhet. Pris 1000kr per katt.
Linda...
image1 image2
24 aug 2023

Hassan

Vi behöver omplacera vår fina hankatt Hassan. Han är 5 år. Han är en självständig och stilig utekatt med integritet. Han behöver ett nytt hem av olika skäl. Tror han skulle trivas som allra bäst ute på landet i en trygg och kärleksfull miljö. Trivs inte jättebra med andra katter.
Id-märkt och kastrerad.
Pris 500 kr.
Vänligen Martina Svensson 0735415230
IMG_2374 IMG_2376 IMG_2376
9 aug 2023

Salome och Chappie

Salome är en Scottish fold (honkatt) som är född i september 2007. Chappie är född 2015 och är Salomes kattunge. Chappie är en blandras och har len, svart päls och mycket fina gröna ögon. Chappie tycker om att prata och om man svarar tillbaka kan man få igång en riktig och ibland långvarig konversation.  Salome är mycket mogen, klok och lättanpassad. Hon är nyfiken och smälter därför...
Salome och Chappie 2 Chappie 1 Salome 2
25 maj 2023

Astri och Baileys

Pga flytt där det är alldeles för trångt för oss så söker vi ett nytt hem.
Vi är två inomhuskatter, en hane 10 år och en hona 5 år, kastrerade, chippade och försäkrade i Agria. Vi är snälla och mycket sociala. Baileys är väldigt gosig och blir omtyckt av alla han möter medan Astri värnar mer om sin integritet fast gosar gärna ibland också. Vi är huskatter fast Astri är en korsning mellan norsk skogskatt...
G MK 2 B

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen