Meny

16 dec 2022

Ruben

Mitt namn är Ruben, jag är en lugn, stor och mysig kille på 12 år. 
På grund av ändrade familjeförhållanden så behöver jag nu hitta ett nytt tryggt hem.
Jag har alltid varit en tillbakadragen och respektfull kille, min favorit sysselsättning är att äta och sova och jag älskar att leka utomhus i snön, men sedan min matte valde att flytta från Östersund till Stockholm så har mina möjligheter till utomhusvistelse försvunnit. Jag är inte en utekatt som vågar gå ute själv men har fått möjlighet att gå fritt på mattes uteplats i koppel. Jag har en kattsyster men hon har aldrig riktigt uppskattat min närvaro och fräser mest åt mig när jag vill busa med henne, jag känner mig därför utanför och drar mig tillbaka. 

Jag önskar bo i en tyst och lugn miljö där ett högt katträd finns tillgängligt för mig att vila och hålla utkik. Jag känner mig trygg när torrfoder och vatten alltid står framme, blötmat är min favoritmat. Jag älskar att dricka porlande vatten, direkt ur kranen eller en vattenfontän och jag har inga problem med att få mina klor klippta. Min päls är lättskött om jag borstas regelbundet och jag tycker om att bli kliad på magen.
Eftersom att jag dricker mycket vatten så är kattlådan väldigt viktig för mig och att den hålls ren och fräsch. En stor kattlåda med höga kanter behövs då jag är en stor kille och jag gillar inte kattsand som har små stenar, dom fastnar mellan tårna och gör ont i tassarna.

Jag söker ett hem där det erbjuds oändligt med kärlek, där jag kan känna mig trygg och där min närvaro uppskattas.

Om du känner att du har ett hem för mig där du kan välkomna mig med en öppen famn - tveka då inte att skicka ett meddelande och berätta om dig.


Kastrerad och id-märkt.

1000 kr


Kontaktuppgifter
Martha.savander@gmail.com 076 022 97 35 


4ADAB910-E75D-4A49-ADE0-D95B150AB6F1

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen