Meny

25 maj 2023

Astri och Baileys


Pga flytt där det är alldeles för trångt för oss så söker vi ett nytt hem.


Vi är två inomhuskatter, en hane 10 år och en hona 5 år, kastrerade, chippade och försäkrade i Agria. Vi är snälla och mycket sociala. Baileys är väldigt gosig och blir omtyckt av alla han möter medan Astri värnar mer om sin integritet fast gosar gärna ibland också. Vi är huskatter fast Astri är en korsning mellan norsk skogskatt och Maine coone.

Vi har alltid haft tillgång till balkong och älskar sitta ute och sola. Vi leker väldigt gärna med matte och provar ibland agility. Vi har dagsrutiner som är precis likadana året runt och de avslutas alltid med de roligaste - skattjakten (leta efter godis på olika gömställen).


Vi kommunicerar med matte och särskilt Astri pratar när hon varit på toaletten, vill dricka vatten ur handfatet, eller vill ha annan uppmärksamhet  - eller om skattjakten skulle bli för sen. Baileys sover gärna sova på huvudkudden och följer gärna med när de tvåbenta duschar.


Baileys måste ta medicin 2 ggr/dag. Det får han via en spruta i munnen som han tar utan problem. Astri som har mycket päls behöver oftast trimmas en gång per år, annars blir det små tovor. Matte försöker träna oss på att borsta tänderna, men vi gillar inte det. Däremot är det ok att klippa klorna om man tar bara några i taget.

Vi har klätterträd och massor av leksaker som vi gärna vill ha med oss. Vi önskar  vi fick komma till ett hem utan barn, där det är lugnt och tryggt, och gärna förstås där någon ofta är hemma.

1000 kr 



Vänliga hälsningar  Beatrice Fellenius  073 717 30 65

G MK 2 B

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen