Meny

Cleo 3

Har åkt hem13 årHonkatt

CLEO 3 är en svartsilvertigré honkatt född 2008. Hon kom till Katthemmet för omplacering tillsammans med Diana 2 och Lady 2 pga allergi.

 

Fd ägaren skriver:

Cleo var ensamkatt de två första åren men hon behöver en del stimulans i form av lek men också många mysstunder. Hon gillar att ligga på bröstet och kurra när man sitter i soffan och vill gärna ligga i sängen och sova, först vid huvudet sedan i gropen som bildas mellan benen. Om hon vill mysa och man inte ger henne tillräckligt kan hon lägga sig mitt på böcker/dator mm för att det inte skall gå att missa henne.

Hon skulle trivas i en familj med äldre barn så att det alltid finns någon att söka sig till för lek och mys. Hon gillar att leka kull med en ibland när de andra katterna inte har lust och kan nafsa i hälen för att visa detta. Jag tror inte att hon passar med äldre personer. Cleo brukar acceptera det mesta man gör med henne men kan ibland morra för att demonstrera sitt missnöje, i undantagsfall kan hon markera med ett nafs att hon fått nog av behandlingen. Här finns en videosnutt.

Cleo flyttade till sitt nya hem 2014-07-23

Cleo 3 (7) Cleo 3_red Cleo

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen