Meny

Eyla

Bokningsbar9 årHonkatt

EYLA är en gråsköldpaddstigré honkatt född ca 2013.

 

Hon är infångad ute på landet tillsammans med sina ungar DenizDilan och Dung, familjen kom till Katthemmet med hjälp av Musses vänner. Hon fick ett hem tillsammans med Johan i juli 2016 men de två uppskattade inte varandras sällskap, så hon omplacerades till ett annat hem. Efter att ha smitit därifrån fick våra duktiga volontärer in henne men det visade sig att hennes matte inte hade den tiden det krävs att ha katt så Eyla fick komma tillbaka till oss. Hon fick åter ett hem i mars 2022 men kom tillbaka till oss i september 2022 då hon ansågs vara för skygg.

 

Eylas första matte berättar

Eyla är en försiktig dam, och hon litar inte på människor tillräckligt för att man ska få klappa henne än. Men hon är ändå väldigt sällskaplig och vill alltid vara i samma rum man är i, och sover gärna på fotändan av sängen. 
Hon är också mycket pratglad och är både lekfull och nyfiken. Hon klättrar gärna in i alla skåp och garderober som man glömt stänga för att utforska. 

Eyla har haft mycket otur i livet och behöver nu ett tryggt och lugnt hem, utan småbarn som ger henne mycket kärlek och uppmärksamhet. Vi tror att hon skulle må bäst av att vara ensamkatt.


Vill du erbjuda Eyla hennes permanenta hem där hon verkligen får stanna livet ut? Boka en tid för besök på Katthemmet.

Hur bokar jag en katt?
Eyla (2)_red Eyla (7)_red1 Eyla (2)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen