Meny

Indra

Har åkt hem3 årHonkatt

INDRA är en svart/vit honkattunge född ca augusti 2017. Hon kom till Katthemmet tillsammans med sin bror Inigo efter att de fötts i ett industriområde i Tumba. 


Akutmatte berättar: 

Inigo och Indra är syskon och de trivs väldigt bra i varandras sällskap. De leker och busar jättebra med varandra och tvättar och nästan pussar varandra på ett jättesött sätt. Det är två otroligt söta katter med lugna och fina personligheter. De skulle nog trivas bäst i ett hem där det inte är allt för stojigt. De skräms av höga ljud och snabba rörelser. Men de vill ha mycket sällskap och gärna vara nära sina människor. Då katterna bott med bara mig en tid är de lite reserverade för nya människor, men det kommer nog snabbt att gå över.


Indra är en liten nyfiken och cool tjej. Inte mycket skrämmer henne, städar man får man i princip kliva över henne och hon är sin brors stora trygghet. Det går bra att klappa när hon känner sig trygg och hon gillar det och spinner högt, men när hon ledsnar går hon därifrån. Hon leker gärna med brorsan och på egen hand, men hon är inte mycket för att leka med mig. Laserpekaren förstår hon sig inte på men leksaker under filtar och mattor är spännande och torrfodret är jättekul att jaga på golvet. Hon är nog en liten drömmare som sysselsätter sig själv rätt bra när hon inte busar med brorsan.


Indra & Inigo flyttade till sitt nya hem 2018-03-03.Indra Indra 8_red Indra (6)_red Inigo och Indra_red2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen