Meny

Inigo

Har åkt hem3 årHankatt

INIGO är en svartsmoke och vit hankattunge född ca augusti 2017. Han kom till Katthemmet tillsammans med sin syster Indra efter att de fötts i ett industriområde i Tumba.


Akutmatte berättar
Inigo och Indra är syskon och de trivs väldigt bra i varandras sällskap. De leker och busar jättebra med varandra och tvättar och nästan pussar varandra på ett jättesött sätt. Det är två otroligt söta katter med lugna och fina personligheter. De skulle nog trivas bäst i ett hem där det inte är allt för stojigt. De skräms av höga ljud och snabba rörelser. Men de vill ha mycket sällskap och gärna vara nära sina människor. Då katterna bott med bara mig en tid är de lite reserverade för nya människor, men det kommer snabbt att gå över.


Inigo är en stor, snäll och nyfiken men harig kille. Syrran är hans stora trygghet i livet. Blir han det minsta skrämd springer han och gömmer sig (men är snabbt framme igen). Han börjar spinna högt och ljudligt så snart jag är i närheten, men klappa får jag bara ibland när han känner sig jättetrygg. Jag gissar att han blir en riktig gosnalle den dagen han känner sig helt trygg med människor. Han har den mest fantastiska tjocka och mjuka päls man kan tänka sig. När han kom hade han en stor tova på ryggen så eventuellt behöver han en del pälsvård framöver. 


Inigo älskar bollar. Han jagar dom i evighet och bär stolt omkring dom som "byten". Över huvud taget är han en liten jägare som gillar alla lekar som går ut på jakt. Laserpekaren är favoriten, den jagar han hur länge som helst. Och det är bra för han är väldigt matglad, man får nog se upp lite med vikten. Inigo är lite klumpig och han ger mig många skratt när han hamnar sittande på rumpan. Charmigare kille får man leta efter!


Syskonen flyttade till sitt nya hem 2018-03-03.

Inigo (6)_red1 Inigo_red Inigo (7)_red Inigo och Indra_red2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen