Meny

Gwen

Har åkt hem4 årHonkatt

OBS! Ska flytta tillsammans med Gerald


GWEN är en svart honkatt född ca februari 2020.


Hon kom till Katthemmet tillsammans med flera andra katter från en liten koloni på Gålö. De fick ett hem i april 2021 men kom tillbaka till oss i juni 2021 då ägaren ansåg att de var för skygga.


Fd akutmatte berättar

Gerald och Gwen är två otroligt mysiga katter som älskar varandra. De är även sällskapliga med mig, vill gärna ligga nära i soffan och spinner så det dånar. De är extremt lekfulla, Gerald gillar bollar, och fjädervippor, Gwen gillar nog allt som går att leka med och hon blir som tokig av laserpekaren. De brottas gärna och leker jättebra med varandra, och de krokar ofta svans och kurrar så sött. 


Gwen tänker jag på som "extra allt". Hennes energinivå är enorm, och i förhållande till Gerald är hon snudd på bufflig (även om de älskar varandra). Hon är väldigt matglad, väldigt lekfull och väldigt nyfiken. Hon väljer gärna blötmaten först, men även torrisarna går ned med god aptit. För att stimulera henne har jag använt aktiveringsskålar, och även gömt mat runt om i katternas rum så de (mest Gwen) har fått "jaga". Hennes päls är fantastisk, väldigt tjock och len. Hon älskar penseln, och tycker det är så mysigt att bli klappad med den att hon väljer att överse med att mest är handen. Gwen kommer säkert snabbt att bli en gosig katt när hon landar i ett eget hem.  


Gerald och Gwen åkte hem 210719.Gwen (10)_red Gwen1_red Gerald oGwen GwenoGerald1_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen