Meny

Caira

Har åkt hem1 årHonkatt

OBS! Adopteras tillsammans med Carisa


CAIRA är en svartsköldpadda och vit honkatt född ca April 2023  Hon kom till Katthemmet från Sala där hon gått hemlös med sin syster Carisa


Fd akutmatte berättar

Försiktigare, lite lugnare och tystare än sin syster men när hon känner sig trygg är hon tuffare och mer lekfull än hon ser ut! Är avvaktande och observant, låter ofta systern ta mer plats. Också intelligent och tittar ofta på när hennes syster leker men är minst lika lekfull och påhittig när man ger henne uppmärksamhet. Oftast lättast när systern har lekt av sig och vilar annars tar hon över leken men de är rätt bra på att turas om. Gillar mest att bli klappad när hon ligger och vilar men har mer och mer börjat visa hur hon vill bli klappad och möter mig i hallen. Älskar att tugga på pennor och böcker. Sover gärna nära eller på mig och nosar mig ofta i ansiktet. Utvecklas väldigt snabbt och visar mer av sin personlighet varje vecka.

Båda är väldigt sällskapliga och följer ofta efter mig överallt när de inte ligger och sover, ofta i sina burar eller går undan på någon tyst plats. De är väldigt nyfikna på allt som händer utanför fönstret.  

Systrarna flyttade till sitt nya hem 2024-01-06. 

Caira (1)_red Caira (4)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen