Meny

Carisa

Har åkt hem1 årHonkatt

OBS! Adopteras tillsammans med Caira


CARISA är en svartsköldpadda född ca April 2023 Hon kom till Katthemmet från Sala där hon gått hemlös med sin syster Caira


Modig, intelligent, mycket energi, kommunicerar ofta med tassarna och ibland rösten för att visa vad hon vill, envis, lekfull och har humor! Ofta nyfiken på skorna i hallen. Blir gärna klappad när hon ligger lite skyddad under skohyllan, ett bord eller en stol. Gillar att bli jagad, leka kurragömma och attackera fötter. Kan leka länge med olika leksaker, godispapper, vippor och kattspö. Extra kul att tugga på pennor och gömma dom under mattor. Är nyfiken på duschen och dyker ibland upp för att få sig en liten skvätt vatten då rusar hon iväg men kommer nyfiket tillbaka. Busar ofta med sin syster och kan leka med lite större barn. Sover i sängen på natten och kommer för att bli klappad kortare stunder annars är det mest lek som gäller! 


Båda är väldigt sällskapliga och följer ofta efter mig överallt när de inte ligger och sover, ofta i sina burar eller går undan på någon tyst plats. De är väldigt nyfikna på allt som händer utanför fönstret.


Systrarna flyttade till sitt nya hem 2024-01-06
Carisa (3)_red Carisa (2)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen