Meny

5 sep 2021

Quentin - uppdatering 2

Hej, tänkte skicka en lite uppdatering om Quentin adopterad från er 2018. Han heter idag Anzio och de har verkligen hänt saker under lite drygt 3,5 år.


Han är mycket mer kelig även om han fortfarande är lite rädd av sig. Gillar att vara där vi är och sover gärna hos matte. På sommaren älskar han att vara på balkongen där han gärna sover eller solar en stund. Han kommer alltid springande så fort vi ska äta eller att han hör att man fixar mat till honom. Och väntar ofta vid dörren när man kommer hem. Vi är så glada att ha honom hos oss och man märker verkligen skillnad på honom. Från en katt som var rädd för en brödrost till en katt som nu börjat gilla hoppa upp på matbordet. Vi vet att vi fortfarande behöver jobba med honom varje dag men att nu ha en katt som tillåter att man lyfter upp honom är stora framsteg.


En hälsning från Anzio med familj! 

    Skriv en kommentarQuentin sep 21 Quentin sep 21-3 Quentin sep 21-2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen