Meny

30 nov 2019

Välkommen på Julmarknad!

Kom och fira Kattens Dag med oss 1/12. 😺
Då går vår traditionella julmarknad av stapeln. När Katthemmet är julpyntat 🎄, pepparkakorna bakade, klapparna till julklappslotteriet inslagna 🎁och (den alkoholfria) glöggen värmd, längtar vi och katterna efter att få välkomna alla er besökare! ❤️
Vad sägs om gott julfika, kul loppis med många julprylar och julklappsfynd, korvgrillning, och roliga julgrejer med kattmotiv i vår lilla butik? För barnen ordnar tomten fiskdamm 🎅. Vi utlovar en mysig eftermiddag med mycket julstämning!
Om man vill adoptera katt är man välkommen att träffa katterna kl 16 - 17, i övrigt under marknaden får man titta på katterna men inte gå in i katternas rum 🐈.

Värmt välkommen!

Lennart 09:00, 1 december 2019

Trevliga katter! Hade tänkt att köpa kalender men det gick inte i nätbutiken... omöjligt att skriva in e-post, därmed kom jag inte vidare. Har nog varit en tass i datorn.

Linda Kindstrand 08:45, 4 december 2019

Hej! Jag har sett ditt mail, och jag kan konstatera att mailadressen är godkänd, däremot har du inte fyllt i land, det är därför du inte kommer vidare. Jag håller med om avv den röda markeringen är vilseledande, man tror lätt att det är epostadressen som är fel, men det är landet, dvs färltet ovanför den röda markeringen som är problemet. Skriv in Sverige där så kommer det gå mycket bättre.

    Skriv en kommentarJUlmarknad6 - kopia

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen